Thema-avond 2017-07-28T11:30:26+00:00

Thema-avond

In de hedendaagse samenleving vinden er elke dag vele gebeurtenissen plaats, dat we het allemaal moeilijk bij kunnen houden, waardoor gebrek aan informatie ontstaat omtrent deze maatschappelijke vraagstukken.

Een thema-avond is een avond, waarbij er wordt ingegaan op actualiteiten die zich afspelen binnen de samenleving. Tijdens een thema-avond worden maatschappelijke vraagstukken tussen jongeren en volwassenen op een interactieve manier besproken door middel van dialoog en debat in een adequate omgeving.

Wilt u een thema-avond met ons opzetten en uitvoeren? Neem dan contact met ons op via ons contact formulier. U zal spoedig iets van u ons vernemen, waarna wij de mogelijkheden tot samenwerken met u zullen bespreken.

Vraag offerte/informatie aan

Geeft waarde aan

0%
Spreken
0%
Discussie
0%
Groepsvorming
0%
Argumentatie

Geweldige training in debatvaardigheden. Vooral het feit dat ze ook bij het Nederlands debatinstituut betrokken zijn maakt dat je weet dat je met echte experts te maken hebt.

Tim, Davinci

Bij Be Innovated waren ze zelf al Nederlands debatkampioen. Maar ook deze vaardigheden overgeven aan anderen zijn ze goed in. Geweldige trainers met een persoonlijke maar professionele aanpak.

Lisa, Davinci
Vraag offerte/informatie aan
Spring naar toolbar