Talkshow 2017-07-28T11:29:27+00:00

Talkshow

Jongeren zijn druk bezig met hun eigen belevingswereld: sociale media, seks, emoties, feesten, vrienden, kleding, muziek etc, maar hoe zit het nou met de wereld buiten die eigen beleving? Wij willen de verbinding slaan tussen de onderwerpen die buiten het referentiekader van jongeren liggen en de onderwerpen waar zij zich dagelijks me bezig houden.

Een talkshow is een interactief programma in een theater waarin maatschappelijke en culturele onderwerpen worden besproken met de doelgroep. De show wordt gepresenteerd en er worden inhouds- en ervaringsdeskundige uitgenodigd die het onderwerp toelichten aan hand van hun bevindingen. Als intermezzo nodigen we debaters, artiesten, kunstenaars etc uit om het onderwerp te verdiepen. Hiermee wordt er integraal kennis en ervaringen besproken die bewustwording creƫren bij de doelgroep over de maatschappij, die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van normen en waarden.

Wilt u een talkshow met ons opzetten en uitvoeren? Neem dan contact met ons op via ons contact formulier. U zal spoedig iets van u ons vernemen, waarna wij de mogelijkheden tot samenwerken met u zullen bespreken.

Vraag offerte/informatie aan

Geeft waarde aan

0%
Spreken
0%
Discussie
0%
Groepsvorming
0%
Argumentatie

Geweldige training in debatvaardigheden.

Tim, Davinci

Bij Be Innovated waren ze zelf al Nederlands debatkampioen. Maar ook deze vaardigheden overgeven aan anderen zijn ze goed in. Geweldige trainers met een persoonlijke maar professionele aanpak.

Lisa, Davinci
Vraag offerte/informatie aan