Reflecteren 2018-09-06T15:49:18+00:00

Reflecteren

In de hedendaagse samenleving moet alles sneller en efficiƫnter. Er wordt zoveel druk op jongeren gelegd, dat zij moeten presteren en de beste moet zijn. Vaak vergeten jongeren stil te staan bij waar ze staan in hun leven. Sterker nog, jongeren vergeten heel vaak ook om na te denken over waar zij naar toe willen.

Als je regelmatig reflecteert op je leven en op de handelingen die je verricht, weet je waarom je deze handelingen verricht, kan je erover nadenken, weet je wat je wilt bereiken en of je nu op het juiste spoor bent.

De training reflecteren biedt jongeren de handvaten om te kunnen reflecteren op hun eigen leven. Wie ben jij als persoon en waarom je doe je de dingen die je doet? In deze training leren de jongeren hoe zij regelmatig op hun eigen leven kunnen reflecteren en wat daar de meerwaarde van is.

Vraag offerte/informatie aan

Deze training ontwikkelt

0%
Reflecteren
0%
Verbale communicatie
0%
Analyseren

Geweldige training in debatvaardigheden.

Tim, Davinci

Bij Be Innovated waren ze zelf al Nederlands debatkampioen. Maar ook deze vaardigheden overgeven aan anderen zijn ze goed in. Geweldige trainers met een persoonlijke maar professionele aanpak.

Lisa, Davinci
Vraag offerte/informatie aan
Spring naar toolbar