De kracht van positiviteit 2017-07-28T13:13:21+00:00

De kracht van positiviteit

Het kan door heftige tegenslagen soms moeilijk zijn om positief in het leven te blijven staan. Waardoor het mogelijk is dat je niet de doelen behaald die je wilt behalen in je leven. Waarom is het belangrijk om altijd positief in het leven te blijven staan? Hoe beantwoord je negativiteit met positiviteit?

Toen Danny een 11 jarig jongetje was, kwamen zijn moeder en twee jongere broertjes om het leven bij een misdrijf (huiselijk geweld), wat ervoor zorgde dat Danny achter bleef als kleine jongen in de grote wereld. Ondanks deze heftige gebeurtenis is hij altijd positief in het leven blijven staan, met als resultaat dat hij zijn doelen heeft weten te behalen.

Met deze lezing wil Danny Dijkhuizen zijn publiek een bepaalde bewustwording meegeven: ‘Het hoeft nog niet het einde van jouw leven te zijn wanneer jou als persoon iets schokkends overkomt’. Dat is de rode draad van het programma en daaraan vasthoudend vertelt Danny wat er in zijn morele ‘rugzak’ zit, die hij met zich mee draagt.

Vraag offerte/informatie aan

Deze lezing ontwikkelt

0%
Motivatie
0%
Reflecteren
0%
Inlevingsvermogen
0%
Positiviteit

Geweldige training in debatvaardigheden.

Tim, Davinci

Bij Be Innovated waren ze zelf al Nederlands debatkampioen. Maar ook deze vaardigheden overgeven aan anderen zijn ze goed in. Geweldige trainers met een persoonlijke maar professionele aanpak.

Lisa, Davinci
Vraag offerte/informatie aan
Spring naar toolbar