Loading...
Over ons 2018-01-27T15:01:44+00:00

Onze visie

Wat Stichting Be Innovated constateert is dat het voor ons onderwijs heel erg lastig is om een balans te vinden tussen het vergroten van het maatschappelijke bewustzijn en het ontwikkelen van talent. Het huidig onderwijssysteem in Nederland focust zich voornamelijk op formele educatie, met als resultaat dat er weinig tijd over blijft om te werken aan de ontwikkeling van sociale vaardigheden, maatschappelijk bewustzijn en talentontwikkeling bij jongeren.

Wij van Stichting Be Innovated vinden dat er meer aandacht besteed moet worden aan het welzijn van jongeren en aan het ontwikkelen van sociale vaardigheden en talentontwikkeling bij jongeren. Dit omdat het essentieel is in het proces om op te groeien tot een actieve burger in onze samenleving.

Stichting Be Innovated biedt het onderwijs informele diensten aan gefocust op talentontwikkeling en sociale vaardigheden, met als doel om het onderwijs meer in balans te brengen. In deze samenwerking zal er meer aandacht worden besteed aan het sociale aspect in het onderwijs. Met als resultaat dat jongeren zich gewaardeerd voelen en beter in hun vel zitten. Dit draagt bij aan een basis vanuit waar zij kunnen opgroeien tot een actieve burger in onze samenleving.

MISSIE: Stichting Be Innovated stelt zich ten doel om zich in te zetten op het gebied van talentontdekking & -ontwikkeling en maatschappelijke bewustwording bij jongeren.

0
Talenten ontdekt
0
Scholen
0
Ouders blij gemaakt

Sociale innovatoren

Dion van den Berg
Dion van den BergVoorzitter Bestuur
Oscar Bijl
Oscar BijlPenningmeester
Marcel Peek
Marcel PeekBestuurslid
Jonathan de Lijster
Jonathan de LijsterAlgemeen Directeur
Joris Kokke
Joris KokkeCoördinator Projecten
Bob RekelhofCoördinator Trainingen
Joyce van Zadelhoff
Joyce van ZadelhoffCoördinator PR & Communicatie
Danny Dijkhuizen
Danny DijkhuizenTrainer
Tsjip Gustaaf van Scherpenberg
Tsjip Gustaaf van ScherpenbergTrainer
Doortje Zainal
Doortje ZainalTrainer
Aaike van de Wouw
Aaike van de WouwTrainer
Sanje Henderson
Sanje HendersonTrainer