Durf te dromen! 2017-07-28T13:14:56+00:00

Lezing – Durf te dromen!

We leven in een maatschappij waar dromen vaak worden gezien als een doel wat onmogelijk te behalen valt. Hoe komt het dat wij deze boodschap  meegeven aan onze toekomst, onze jongeren? Waarom wordt er in de meeste gevallen gekozen voor de veilige route en niet voor de uitdagende route?

Jonathan de Lijster heeft jaren een veilige route bewandeld, maar hij werd daar niet gelukkig van. Hij besloot om de uitdagende route te nemen! Natuurlijk kwam hij veel obstakels tegen die hem weer terug op de veilige route wilde hebben, maar hij besloot om op de uitdagende route te blijven. Doordat hij op deze route bleef, heeft hij al veel van zijn dromen weten te realiseren en droomt hij nog steeds.

Met deze lezing wil Jonathan de Lijster aan de hand van zijn ervaringen, zijn publiek antwoord geven op de volgende vragen: Waarom kiezen we in de meeste gevallen voor de veilige route en niet voor de uitdagende route?  Wat is de definitie van een droom? Hoe kan je je droom bereiken?

Vraag offerte/informatie aan

Deze lezing ontwikkelt

0%
Motivatie
0%
Reflecteren
0%
Inlevingsvermogen
0%
Dromen

Geweldige training in debatvaardigheden.

Tim, Davinci

Bij Be Innovated waren ze zelf al Nederlands debatkampioen. Maar ook deze vaardigheden overgeven aan anderen zijn ze goed in. Geweldige trainers met een persoonlijke maar professionele aanpak.

Lisa, Davinci
Vraag offerte/informatie aan
Spring naar toolbar