Wat is depressiviteit? 2017-07-28T13:17:03+00:00

Wat is depressiviteit?

We leven in een samenleving waar wij steeds meer verwachten van jongeren. Nog nooit waren er zoveel jongeren in Nederland die last hebben van diverse vormen van depressiviteit. Wat is een depressie eigenlijk en sterker nog hoe ervaart iemand een depressie? Dit is een belangrijke vraag die het beste beantwoord kan worden door een ervaringsdeskundige.

Toen Aaike zestien jaar was en net de middelbare school verliet, raakte ze in een flinke depressie. Ze overwon deze depressie twee jaar later, zonder therapie, zonder medicatie en zonder het aan iemand te laten weten. Ze zat weer lekker in haar vel en genoot volop van het leven, maar niet veel later raakte ze weer in een depressie. Bij de tweede depressie koos ze ervoor om erover te spreken, maar dat bracht veel te weeg.

Tijdens deze lezing wilt Aaike haar luisteraars graag meegeven wat een depressie op jonge leeftijd daadwerkelijk inhoud, hoe zij deze depressie zelf heeft ervaren en hoe zij zich uit deze depressie heeft weten te klimmen.

Vraag offerte/informatie aan

Deze lezing ontwikkelt 

0%
Motivatie
0%
Reflecteren
0%
Inlevingsvermogen
0%
Kennis

Geweldige training in debatvaardigheden.

Tim, Davinci

Bij Be Innovated waren ze zelf al Nederlands debatkampioen. Maar ook deze vaardigheden overgeven aan anderen zijn ze goed in. Geweldige trainers met een persoonlijke maar professionele aanpak.

Lisa, Davinci
Vraag offerte/informatie aan